Cum se procedează ?
Pasul 1: Echipamentul se aduce la sediul firmei noastre, unde se întocmeşte o fişă de custodie, în două exemplare, semnată de către firma noastră şi de către client. Nu este necesară aducerea accesorilor (geantă, încarcător, etc).
Pasul 2: Se efectuează diagnoza echipamentului. Diagnoza este GRATUITĂ, indiferent de echipament. Acest proces durează 2-3 zile lucrătoare, în funcţie de volumul de lucru al service-ului şi în funcţie de problemele echipamentului. În cazuri excepţionale, acest proces poate dura mai mult. Când se întâmplă acest lucru, vom informa clientul în cel mai scurt timp, comunicându-i noul termen de diagnosticare.
Pasul 3: În urma diagnosticării, se contactează clientul pentru prezentarea problemei descoperite, precum şi a soluţiilor disponibile pentru rezolvarea acesteia. Când este posibil acest lucru, vom încerca întâi reparaţia piesei/pieselor defecte şi doar apoi înlocuirea lor, astfel încât preţurile aferente reparaţiei să fie cât mai mici.
Pasul 4: În cazul în care clientul îşi dă acordul pentru soluţionarea problemei, echipamentul este introdus în service pentru reparaţie. Acest proces durează aproximativ 4-6 zile, în funcţie de volumul de lucru, de problemele echipamentului şi de disponibilitatea pieselor de schimb (dacă este cazul).
Pasul 5: În momentul în care problemele echipamentului au fost soluţionate, asupra echipamentului sunt făcute o serie de teste, pentru a verifica buna funcţionare a acestuia. Acest proces durează aproximativ o zi. În cazul în care echipamentul nu trece testele, clientul este contactat pentru a i se comunica acest lucru şi a i se prezenta soluţiile alternative.
Pasul 6: În cazul în care echipamentul trece testele, clientul este contactat pentru ridicarea echipamentului.

Intervenţii Laptop
Bullet-01  Intervenţii pe placa de bază Bullet-01  Înlocuire memorii RAM
Bullet-01  Înlocuire componente pe placa de bază Bullet-01  Înlocuire hard-disk
Bullet-01  Înlocuire tastatură Bullet-01  Înlocuire coolere
Bullet-01  Înlocuire baterie Bullet-01  Curaţare ventilatoare
Bullet-01  Înlocuire display Bullet-01  Alte intervenţii

Intervenţii Desktop
Bullet-01  Intervenţii pe placa de bază Bullet-01  Înlocuire memorii RAM
Bullet-01  Înlocuire Hard-disk Bullet-01  Înlocuire coolere
Bullet-01  Curaţare ventilatoare Bullet-01  Alte intervenţii

Intervenţii Software
Bullet-01  Instalare sistem de operare Bullet-01  Instalare aplicaţii
Bullet-01  Instalare drivere Bullet-01  Configurare reţea/conexiune la internet
Bullet-01  Devirusare Bullet-01  Recuperare date
Bullet-01  Backup date